Γυρη ορεινής ανθοφορίας πολυχρωμη 3 τεμαχια 250 γραμμαριων συνολο 750 γραμμαρια

Η Νωπή Γύρη διατηρείται μόνο στην κατάψυξη. Για αυτό η μεταφορά της γίνεται με παγοκύστες για να διατηρηθεί φρέσκια.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
13.00 χωρίς ΦΠΑ
( 14.69 με ΦΠΑ)
750g - 17.33 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Καλάβρυτα, Αχαΐας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

ολη η ελλαδα

Αναφέρετε το προϊόν
Η χρήση της γύρης ήταν ευρέως διαδεδομένη από τα αρχαία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Αυτό αποδίδεται στις φαρμακευτικές ιδιότητες της, οι οποίες ήταν γνωστές από τότε. Πολλές ασθένειες αντιμετωπίζονταν με τη χρήση της γύρης. Μερικές από τις ασθένειες αυτές ήταν το κρυολόγημα, η γρίπη, το έλκος, η πρόωρη γήρανση, η αναιμία και η κολίτιδα [2]. Ακόμα και σήμερα, η χρήση της γύρης είναι διαδεδομένη και παρατηρείται διαρκής αύξηση της χρήσης της από ανθρώπους ως συμπλήρωμα διατροφής και ως τονωτικό. Απευθύνεται τόσο σε μικρές ηλικίες όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες γιατί προσφέρει ευεξία και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες

ΦΡΕΣΚΙΑ ΓΥΡΗ

ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ

‘Ίσως η πιο πλούσια και ολοκληρωμένη τροφή στην φύση έχει μεγάλες συγκεντρώσεις σε:

Φυτικές πρωτεΐνες
Αμινοξέα ( 5 με 7 φορές μεγαλύτερη περιεκτικότητα με τα αντίστοιχα στο τυρί, στα αυγά και στο βοδινό κρέας).
Μεταλλικών στοιχείων (π.χ. 7,5 φορές περισσότερο σίδηρο από το μοσχαρίσιο κρέας, καλή πηγή καλίου και ψευδαργύρου)
Βιταμίνες (π.χ. βιταμίνη R, γνωστή ως ρουτίνη προστατεύει τα αγγεία μας και προφυλάσσει τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες).
Ένζυμα ( Σε αντίθεση με τα επεξεργασμένα συμπληρώματα διατροφής όπως κάψουλες δισκία κ.α. η φρέσκια γύρη περιέχει 5000 ένζυμα και συνένζυμα απαραίτητα στον μεταβολισμό και στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τον οργανισμό.)


Χαρίζει ενέργεια και τόνωση, λόγω της πλούσιας θρεπτικής της αξίας, στον οργανισμό.

Έρευνες από πανεπιστήμια έχουν δείξει ότι η φρέσκια γύρη αποτελεί «ρυθμιστή» των λειτουργιών του σώματος, διορθώνοντας την ισορροπία του μεταβολισμού, καθώς επίσης θεραπεύει διάφορες παθήσεις όπως η φλεγμονή του προστάτη, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος, βελτιώνει την σεξουαλική ικανότητα, βελτίωση της μνήμης, αύξηση της ταχύτητας μεταβολισμού του αλκοόλ, δυσκοιλιότητα κ.α.

Ζητάμε μόνο φρέσκια γύρη η οποία, σε αντίθεση με την αποξηραμένη που κυκλοφορεί συνήθως στο εμπόριο και είναι μία υποβαθμισμένη τροφή λόγω της επεξεργασίας της, διατηρεί όλα τα πλούσια χαρακτηριστικά της και συντηρείται μόνο στην κατάψυξη από όπου και τρώγεται απευθείας.

Δοσολογία

Ενήλικες: από μία κουταλιά του γλυκού έως μία κουταλιά της σούπας, ανάλογα με την δραστηριότητα του καθένα. Ανήλικοι: μισή με μία κουταλιά του γλυκού. Προτείνεται να τρώγεται κατά προτίμηση το πρω

Δεν βρέθηκαν κριτικές