Φυσαλίδα Τεμάχιο 125g

Φυσαλίς του Περού.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
1.10 χωρίς ΦΠΑ
( 1.24 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Αγ. Ι. Ρέντης, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
Είναι γνωστό και ως χρυσό μούρο, Pichuberry ή physalis, ανάμεσα στα πολλά ονόματα. Είναι τυλιγμένο σε λεπτό, άχυρο, περγαμηνή. Στο εσωτερικό, τα μούρα αυτά είναι πορτοκαλοκίτρινα και έχουν απαλή, σχεδόν κηρώδη λάμψη. Ο εσωτερικός ζυμωτός πολτός τους περιέχει πολυάριθμους πολύ μικρούς κιτρινωπούς σπόρους, οι οποίοι είναι απόλυτα βρώσιμοι και προσφέρουν μια τραγανή υφή.

Κάνουν ένα ελκυστικό γλυκό όταν βυθίζονται σε σοκολάτα και τυλιγμένα σε ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε τα με όμοιο τρόπο με ένα τομάτιλο σε μια φρέσκια πράσινη σάλτσα. Κόψτε τα στα μισά σαν μια ντομάτα κερασιού και τα συνδυάστε με τυρί burrata, βασιλικό και βαλσάμικο ξύδι. Μπορούν να αντιμετωπίζονται σαν ένα φρούτο και να ψήνονται σε τάρτα, πίτα ή ανάποδα κέικ. Η υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη καθιστά το φραγκοστάφυλο Cape ένα καλό προϊόν διατήρησης και μαρμελάδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιδόρπιο. Ο καρπός στεγνώνει επίσης σε νόστιμες “σταφίδες”.

Η εταιρία Nature's Fresh εξειδικεύεται στην τροφοδοσία ποιοτικών καταστημάτων, καθώς στο πελατολόγιό της βρίσκονται Ξενοδοχεία πέντε αστέρων και Εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin. Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία της επιχείρησής σας με υπευθυνότητα στις παραδόσεις και πάντα προμηθεύοντας τα ποιοτικότερα φρούτα και λαχανικά.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πωληθεί μόνο με έκδοση τιμολογίου σε Επιχειρήσεις στο χώρο της Εστίασης, Τουρισμού ή Εμπορίας Τροφίμων.

Δεν βρέθηκαν κριτικές