ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Τι μου προσφέρει το Wikifarmer και γιατί να αγοράσω μέσα από την πλατφόρμα;
Το Wikifarmer σας προσφέρει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές από διαφορετικούς παραγωγούς και εμπόρους αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, να ζητήσετε κάποια καλύτερη τιμή, να βρείτε προσφορά για μεταφορικά έως την πόρτα σας και να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και εμπιστοσύνη τις αγορές σας. Όλα αυτά με ελάχιστα clicks και χωρίς περιττά email και χρονοβόρα επικοινωνία με τον κάθε προμηθευτή ξεχωριστά.
Έχω σαν Αγοραστής κάποια επιπλέον χρέωση στην πλατφόρμα του Wikifarmer;
Στην πλατφόρμα μας δεν έχετε απολύτως καμμία χρέωση. Πληρώνετε μόνο για τα προϊόντα που αγοράζετε και τα μεταφορικά αυτών, αν και κάποια προϊόντα έχουν δωρεάν μεταφορικά.
Τι θα συμβεί αν το προϊόν που αγοράσω μέσα από το Wikifarmer είναι ποιοτικά κατώτερο των περιστάσεων;

Αν έχετε Eπιχείρηση, το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων σε περίπτωση που πληρώσετε ηλεκτρονικά και αυτό που παραλάβετε δεν είναι ποιοτικά και ποσοτικά όπως ακριβώς περιγράφηκε στη σελίδα μας. Δεν υπάρχει κανένας κρυφός όρος για αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πληρώσει ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο Wikifarmer, να μας ειδοποιήσετε άμεσα (την ίδια ημέρα με την παραλαβή), να μας στείλετε ευκρινείς φωτογραφίες του προϊόντος και να μην ανοίξετε ή αλλοιώσετε το εμπόρευμα.

Αν είστε ιδιώτης, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών χωρίς καμία άλλη υποχρέωση προς τον Πωλητή. Το δικαίωμα αυτό της υπαναχώρησης ισχύει υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του Α.3ιβ του Ν.2251/1994, ειδικά για την περίπτωση Προϊόντων τα οποία μπορεί να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, κατά την οποία δεν ισχύει το σχετικό δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση.

Ποιος αναλαμβάνει να βρει μεταφορική εταιρία και να πληρώσει τα μεταφορικά;
Εσείς κατά την δημιουργία της παραγγελίας σας υποδεικνύετε ποιος αναλαμβάνει να βρει μεταφορική εταιρία. Αν ενδιαφέρεστε για τιμή μαζί με τα μεταφορικά έως την πόρτα σας, έτσι ώστε να μην ασχοληθείτε καθόλου με αυτό, το τελικό κόστος της παραγγελίας σας θα είναι αυξημένο (κόστος παραγγελίας συν μεταφορικά). Αν όμως έχετε κάποια μεταφορική εταιρία που σας χρεώνει σε πολύ καλές τιμές, κατά τη δημιουργία της παραγγελίας μπορείτε να δηλώσετε ότι θέλετε “Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις του Πωλητή”, οπότε δε θα χρεωθείτε μεταφορικά από την πλατφόρμα μας, παρά μόνο από τη δική σας μεταφορική εταιρία. Επίσης, κάποιοι Πωλητές έχουν δηλώσει δωρεάν μεταφορικά για τα προϊόντα τους σε κάποιες περιοχές αποστολής.
Βρήκα έναν Παραγωγό και μου αρέσουν τα προϊόντα του. Γιατί να παραγγείλω ξανά μέσα από το Wikifarmer και να μην παραγγείλω απευθείας από αυτόν;
Γιατί αν συνεχίσετε να κάνετε παραγγελίες μέσα από το σύστημά μας, είστε προστατευμένοι με 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων (για ηλεκτρονικές πληρωμές) και η κάθε παραγγελία υπόκειται στο σύστημα Κριτικών μας, επομένως ο Προμηθευτής έχει συμφέρον να σας παραδίδει συνεχώς ποιοτικά προϊόντα και να είναι συνεπής στις παραδόσεις. Παραγγέλνοντας μέσα από το Wikifarmer, είστε σίγουροι ότι κάθε Προμηθευτής δίνει τον καλύτερο του εαυτό, καθώς τον ενδιαφέρει η εικόνα που δίνει όχι μόνο ιδιωτικά σε εσάς, αλλά σε χιλιάδες αγοραστές που μπορεί να δουν κάποια αρνητική κριτική σας.
To Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Μάθετε περισσότερα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα