ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Δεν έχω επιχείρηση και θέλω να αγοράσω κάτι για το σπίτι μου. Μπορώ να αγοράσω κάτι από το Wikifarmer;
Όχι, όλα τα προϊόντα που βλέπετε μπορούν να πωληθούν μόνο σε επιχειρήσεις.
Ποιος παράγει τα προϊόντα που αγοράζω; Ποιος θα με τιμολογήσει;
Το Wikifarmer συνεργάζεται με ένα δίκτυο 20.000 παραγωγών και εμπόρων σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, το Wikifarmer θα σας πουλήσει και θα εκδώσει τιμολόγιο στην επιχείρησή σας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν παραδοθεί στη συμφωνημένη ποσότητα ή ποιότητα.
Ποια είναι τα οφέλη του Wikifarmer; Γιατί να αγοράσω προϊόντα μέσω της πλατφόρμας;
Το Wikifarmer αποτελεί τον προσωπικό βοηθό αγορών σας, που φροντίζει για την προμήθεια των αγροτικών σας προϊόντων εύκολα και γρήγορα online, με παράδοση χωρίς προβλήματα. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές για χιλιάδες διαφορετικά αγροτικά προϊόντα, να διαπραγματευτείτε καλύτερες τιμές, να βρείτε προσφορά για την αποστολή και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας με ασφάλεια και σιγουριά. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν με λίγα κλικ, αποφεύγοντας περιττά email και χρονοβόρες διαδικασίες.
Υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τους Αγοραστές στο Wikifarmer;
Όχι, η πλατφόρμα μας είναι 100% δωρεάν για τους Αγοραστές. Πληρώνετε μόνο για τα προϊόντα που αγοράζετε.
Τι γίνεται σε περίπτωση που το προϊόν που αγόρασα από το Wikifarmer είναι χαμηλής ποιότητας;
Το Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν παραδοθεί στη συμφωνημένη ποσότητα ή ποιότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μας ειδοποιήσετε αμέσως (την ίδια ημέρα από την παραλαβή) και να μας στείλετε καθαρές φωτογραφίες του προϊόντος. Προσοχή, δεν πρέπει να ανοίξετε ή να τροποποιήσετε το εμπόρευμα.
Ένας άλλος προμηθευτής μου έδωσε μια προσφορά που είναι καλύτερη από την προσφορά του Wikifarmer. Γιατί να προτιμήσω το Wikifarmer;
Φυσικά, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου ένας προμηθευτής θα σας προσφέρει κάτι σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που μπορείτε να βρείτε στο Wikifarmer. Έχετε αναρωτηθεί όμως, τι θα συμβεί αν το προϊόν δεν είναι όπως περιγράφεται από άποψη ποσότητας και ποιότητας; Το Wikifarmer διασφαλίζει κάθε Συναλλαγή Τροφίμων και Αγροτικών Προϊόντων, παρέχοντας διαφάνεια, ασφάλεια και προστασία σε κάθε Αγοραστή. Σας προσφέρουμε 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν παραδοθεί στη συμφωνημένη ποσότητα ή ποιότητα. Επιπλέον, αποφεύγοντας τη χρονοβόρα αναζήτηση και διαπραγμάτευση με κάθε μεμονωμένο προμηθευτή, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 40% και 90% του άμεσου και έμμεσου κόστους που σχετίζεται με τη διαδικασία αγοράς. Συνεπώς, η αγορά μέσω του Wikifarmer θα αποδίδει πάντα μακροπρόθεσμα.
Ποιος πρέπει να βρει εταιρεία μεταφοράς και να πληρώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων;
Κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας, μπορείτε να υποδείξετε ποιος αναλαμβάνει να βρει μια εταιρεία μεταφοράς. Αν θέλετε την τελική τιμή που ενσωματώνει τα έξοδα αποστολής, το τελικό ποσό της παραγγελίας σας θα αυξηθεί (κόστος παραγγελίας συν έξοδα αποστολής). Ωστόσο, εάν έχετε ήδη διαπραγματευτεί με μια εταιρεία μεταφοράς και έχετε βρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, μπορείτε να δηλώσετε ότι θέλετε "Ex Works" ή "FOB''. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρεωθείτε με τα έξοδα αποστολής από την εταιρεία μεταφοράς σας.
Δέχεστε μετρητά κατά την παράδοση;
Όχι. Δεχόμαστε μόνο ηλεκτρονικές πληρωμές για να διασφαλίσουμε κάθε συναλλαγή και να προστατεύσουμε τους χρήστες.
To Wikifarmer σας προσφέρει 100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Μάθετε περισσότερα

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Associated Press
quote

Πάνω από 12 εκατομμύρια επισκέπτες από 200 χώρες έχουν επισκεφθεί το Wikifarmer, ενώ 30.000 προϊόντα έχουν ανέβει από παραγωγούς και προμηθευτές.

Περισσότερα
FAO
quote

Η Wikipedia του αγροτικού τομέα

Περισσότερα
New Money
quote

Wikifarmer: Μία startup που συνδέει τους αγρότες με την αγορά αλλά και τη γνώση

Περισσότερα
Καθημερινή
quote

Wikifarmer: H startup που έχει στόχο να αλλάξει την αγορά αγροτικών προϊόντων

Περισσότερα