Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Κρήτης 250ml (σε κονσέρβα)

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κρήτης ΠΟΠ Κολυμβαρίου κυλινδρικό
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
2.41 χωρίς ΦΠΑ
( 2.72 με ΦΠΑ)
0.73L - 3.30 / L

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 700.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 600+ 1296+ 9720+
Τιμή 2.55 2.35 2.15
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Κρήτη, Χανιά, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Παγκόσμια

Αναφέρετε το προϊόν
ELEOFARM IKE είναι μια εταιρεία που χειρίζεται, παράγει και πωλεί ελαιόλαδο και άλλα αγροτικά προϊόντα ως μέλι θυμάρι, και εδρεύει στα Χανιά (Κρήτη).
Είμαστε μια καινοτόμος και προσανατολισμένη στην αξία εταιρεία που παράγει, πωλεί και χειρίζεται ελαιόλαδο, με διαδικασίες συγκομιδής που δημιουργούν μοναδικές στιγμές δημιουργίας και πολλές γενιές παραδόσεων.
Τη χρονιά που λειτουργούμε, προωθήσαμε και πουλήσαμε το ελαιόλαδό μας σε χιλιάδες επισκέπτες στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι προσπάθειές μας και οι στρατηγικές συμφωνίες μας έφεραν ένα ζωτικό άνοιγμα και ευκαιρίες να αναπτυχθούμε και να δούμε το μέλλον με μεγάλες προσδοκίες και χωρίς περιορισμούς. Η υποστήριξη των επισκεπτών μας είναι η ανταμοιβή μας για τα δύο Silver Awards στην Ιταλία EVO IOOC και το London IOOC το 2020. Μας δίνει την ευθύνη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ένα μοναδικό προϊόν με υψηλά ευρωπαικά πρότυπα.

Η προτεραιότητά μας είναι να αναπτύσσουμε συνεχώς λογικές και ανταγωνιστικές τιμές στους κωδικούς μας που σχετίζονται με την αγορά διατηρώντας την ποιότητα αμετάβλητη και χωρίς τεχνική ή χημική παρέμβαση-μόνο αυθεντικά εξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Ανυπομονώ να σας ακούσω και αναμένουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε!

Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Σημαντικές σημειώσεις:
1. Δυνατότητα αποστολής ποσότητας και δειγμάτων παγκοσμίως (ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ανάλογα με την περίπτωση)
2. Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας αφορά μόνο την εξαγωγή αποστολής και μια ελάχιστη παλέτα ανά κωδικό προϊόντος χωρίς υποχρέωση. Σας συνιστούμε να επωφεληθείτε από τα έξοδα αποστολής.
3. Όλοι οι κωδικοί προϊόντων μπορούν να παραγγελθούν ανάλογα με τις ανάγκες του αγοραστή και μετά από συγκεκριμένα αιτήματα

Protected Destination of Origin (ELEOFARM_P.C._SILVER_AWARD_in_EVO_IOOC_2020.PNG, 1,756 Kb) [Λήψη]

Eleofarm London IOOC-QUALITY-SILVER (Eleofarm_London_IOOC-QUALITY-SILVER.PNG, 769 Kb) [Λήψη]

ELEOFARM all Cert (ELEOFARM_CERT.jpg, 481 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν κριτικές