Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο 3lt

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο - Ποικιλίας Κορωνέικη - Δωρεάν αποστολή εντός Αθήνας.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
15.00 χωρίς ΦΠΑ
( 16.95 με ΦΠΑ) Κερδίζετε: 1.00  (6%)
Αρχική Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 16.00
3L - 5.00 / L

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 4.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Π. Φάληρο - Αθήνα, Attica, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
Στο «Κτήμα Ανδανια - Μπεν» η συγκομιδή των καρπών και η εξαγωγή του ελαιολάδου γίνονται με σπουδαία προσήλωση και πίστη στην απλότητα των αρχέγονων διαδικασιών. Ωστόσο, όσο κι αν οι μέθοδοι που ακολουθούμε παραμένουν επί της ουσίας τους οι παραδοσιακές, άλλο τόσο ο εξοπλισμός μας που εμπλέκεται στο στάδιο του ελαιοτριβείου είναι υπερσύγχρονος και ακριβής.
Παίρνοντας όμως τα πράγματα με τη σωστή τους σειρά, και ξεκινώντας από τη φάση της συγκομιδής , ας τονίσουμε ότι το μάζεμα της ελιάς γίνεται μόνο με τα χέρια και μόνο στην ιδανική στιγμή που ορίζει ο βαθμός ωρίμανσης του καρπού και αποκλειστικά με ήπια μέσα, ώστε να τραυματίζεται όσο το δυνατόν λιγότερο.
Πέφτοντας από το κλαδί , οι ελιές των δέντρων μας δεν έρχονται σε επαφή με το χώμα, γιατί παρεμβάλλονται ειδικά προστατευτικά δίχτυα. Στη συνέχεια μεταφέρονται με σακιά, φτιαγμένα με οργανικά και όχι συνθετικά υλικά. Οι ελιές φτάνουν στο ελαιοτριβείο πάντα την ημέρα που συλλέγονται και, είναι βέβαιο πως και την ίδια μέρα θα γίνει και η διαδικασία της εξαγωγής του λαδιού τους.
Είμαστε πάρα πολύ αυστηροί ως προς αυτό το σημείο, ώστε να μην συμβαίνουν οξειδώσεις του καρπού, λόγω παρατεταμένης αναμονής πριν την επεξεργασία του, και κατ’ επέκταση αυτές να γίνονται αιτία για την αύξηση της οξύτητας του λαδιού.
Κατά τα άλλα το ελαιοτριβείο μας είναι διφασικό και η εξαγωγή του λαδιού από τον καρπό γίνεται με ψυχρή έκθλιψη, σε θερμοκρασία παραγωγής τους 27o C. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις παραπάνω τεχνικές προδιαγραφές , ας σημειώσουμε πως όλα αυτά σημαίνουν ότι διασφαλίζεται η χαμηλότερη δυνατή οξύτητα του παραγόμενου ελαιόλαδου και η διατήρηση στο έπακρο των συστατικών εκείνων που του χαρίζουν τις ιαματικές του ιδιότητες.

Δωρεάν αποστολή εντός Αθήνας.
Οι κριτικές δημοσιεύονται από επιβεβαιωμένους αγοραστές.
5.00
1 κριτική

Άλλα Προϊόντα

-6%
15.00 χωρίς ΦΠΑ ( 16.95 με ΦΠΑ)
3L - 5.00 / L
Ελλάδα
1.00 χωρίς ΦΠΑ ( 1.13 με ΦΠΑ)
50ml - 20.00 / L
Ελλάδα