Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αγουρέλαιο "Κλειώ", ποικιλίας Κουτσουρελιάς - Πατρινής - 1 σκούρα και γυάλινη φιάλη των 500ml

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Αγουρέλαιο της τοπικής ποικιλίας της Αχαϊας, "Κουτσουρελιάς - Πατρινής", σε κομψή, σκούρα, γυάλινη φιάλη των 500ml. Ένα ιδιαίτερο ελαιόλαδο για κάθε ιδιαίτερη περίσταση.
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
8.40 χωρίς ΦΠΑ
( 9.49 με ΦΠΑ)
500ml - 16.80 / L
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΠΑΤΡΑ, Αχαΐας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, με χρέωση αποστολής 3,5ευρώ και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ.

Αναφέρετε το προϊόν
Το Ελαιόλαδό μας προέρχεται από τους οικογενειακούς μας ελαιώνες με ελαιόδεντρα της τοπικής ποικιλίας "Κουτσουρελιάς - Πατρινής" από το Βασιλικό Αχαϊας του Δήμου Ερυμάνθου, στην δυτική Αχαϊα. Η έντονη προσωπικότητά του βασίζεται στο ότι είναι μονοποικιλιακό, 100% της τοπικής ποικιλίας "Κουτσουρελιάς - Πατρινής" και κατέχει ακέραια όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ποικιλίας αυτής. Ζωηρό πράσινο χρώμα, έντονο άρωμα ανοιξιάτικης φύσης, μεστή γεύση που κερδίζει αμέσως κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οι άρτιες καλλιεργητικές φροντίδες, σε συνδυασμό με τον πρώιμο χρόνο συγκομιδής, τις σωστές πρακτικές κατά την ελαιοποίηση, το φιλτράρισμα, την αποθήκευση και την εμφιάλωση, χαρίζουν σε αυτό το ελαιόλαδο χαμηλή οξύτητα και χαμηλό αριθμό υπεροξειδίων, και έναν άριστο συνδυασμό δεικτών διαθρεπτικής αξίας. Όλα τα χαρακτηριστικά του διατίθενται με πιστοποιήσεις ελέγχων και αναλύσεων από διαπιστευμένα εργαστήρια καθώς και συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.
Το ελαιόλαδο μας κατέχει με το σπαθί του μία ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις των γαστρονόμων, αφού μπορεί να "απογειώσει" κάθε πιάτο με ήπια γεύση και υφή, χαρίζοντας άρωμα, χρώμα και γεύση. Πράσινες σαλάτες, φρέσκα λαχανικά, λευκό ψάρι και θαλασσινά, έχουν την τιμητική προτίμηση του ελαιολάδου μας.

Δεν βρέθηκαν κριτικές