Εκχύλισμα πρόπολης 50 ml με σταγονόμετρο.

Το φυσικό αντιβιοτικό που βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας (πρόπολη 30%)
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
15.00 χωρίς ΦΠΑ
( 16.95 με ΦΠΑ)
50ml - 300.00 / L

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Ν. Ηράκλειο, Αττική, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Σε όλη την Ελλάδα. Δωρεάν μεταφορικά στην Αττική

Αναφέρετε το προϊόν
Τα πολλά φλαβονοειδή και οι συγκεντρώσεις σε αρωματικά μόρια είναι η αρχή της αντιβακτηριδιακής δράσης που είναι ισοδύναμη με τα αντιβιοτικά. Η πρόπολη αποτελεί μία πραγματικά παρεμπόδιση της σήψης. Η πρόπολη έχει τοπικά αναισθητικά χαρακτηριστικά χάρη στα αιθέρια έλαια τα οποία σύμφωνα με ορισμένες μελέτες είναι τρεις φορές ισχυρότερα από τα αναισθητικά.

Επουλώνει τις πληγές και βοηθάει την ανάπλαση των ιστών σε εγκαύματα Β΄ βαθμού, εγκζέματος κλπ. Είναι αποτελεσματική στην υγιεινή του στοματικής κοιλότητας με την μορφή διαλυμάτων. Βοηθάει στην θεραπεία κρυολογημάτων, πονόλαιμων, χρόνιων φαρυγγίτιδων, άφθων, γαστρεντερίτιδας, κολίτιδας. Όλοι οι τύποι της πρόπολης έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η ρητινώδης αυτή ουσία είναι ισχυρότατο φάρμακο με παγκοσμίως (κατόπιν ερευνών) αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές, αντιβακτηριδιακές, αντιικές, αντιπαρασιτικές, αναισθητικές, αντιμυκητιακές και αλλεργικές ιδιότητες.
Έχει αποδειχθεί η ισχυρή της δράση έναντι του βακτηρίου της φυματίωσης. Βοηθάει στην αναγέννηση των ιστών. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς έχει μερίδιο ευθύνης και στην έμφυτη και στην επίκτητη ανοσία. Η πρόπολη διατηρείται σε ερμητικά κλειστά βάζα, μακριά από την υψηλή θερμοκρασία.

Έχει αποδειχθεί ότι η αποτελεσματικότητα της πρόπολης αυξάνεται όταν χορηγείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα μέλισσας. Συγκεκριμένα, όταν το βάμμα πρόπολης χορηγείται σε συνδυασμό με μέλι και γύρη η δράση της πολλαπλασιάζεται λόγω της ‘’συνέργειας’’.

Δόση σε ενήλικες
15 -20 σταγόνες μέσα σε μισό κρασοπότηρο νερό, μία φορά την ημέρα προληπτικά ή ως αντιοξειδωτικό. 15 – 20 σταγόνες μέσα σε μισό κρασοπότηρο νερό τρεις φορές την ημέρα σε αναπνευστικές ή πεπτικές ιώσεις. Για άφτρες κοκκινίλες, έγκζεμα βάζουμε μερικές σταγόνες από το βάμμα πάνω στο σημείο που θέλουμε δύο φορές την ημέρα.

Παιδιά άνω των 3 ετών
5 – 15 σταγόνες ανακατεμένες με μια κουταλιά του γλυκού μέλι, τρεις φορές την ημέρα στο κρυολόγημα.

Το βάμμα χρησιμοποιείται απ’ ευθείας πάνω σε σπυράκια και τσιμπήματα από έντομα. Μερικές σταγόνες μπορούν να αναμιχθούν με μέλι και να χρησιμοποιηθούν και σε εγκαύματα.

Συνιστάται η συμβουλή του ιατρού σας.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα

10.00 χωρίς ΦΠΑ ( 11.30 με ΦΠΑ)
970g - 10.31 / kg
Ελλάδα
12.65 χωρίς ΦΠΑ ( 14.29 με ΦΠΑ)
970g - 13.04 / kg
Ελλάδα
5.84 χωρίς ΦΠΑ ( 6.60 με ΦΠΑ)
180g - 32.44 / kg
Ελλάδα
5.84 χωρίς ΦΠΑ ( 6.60 με ΦΠΑ)
470g - 12.43 / kg
Ελλάδα