Βιολογικό Ημίξερο Βασιλικό Σύκο 150g - 10TMX

Σύκο βιολογικής καλλιέργειας ποικιλίας “Βασιλικά” από το Μαρκόπουλο Αττικής
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται μόνο σε Επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
17.00 χωρίς ΦΠΑ
( 19.21 με ΦΠΑ)
1.5kg - 11.33 / kg

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

Ποσοτικές εκπτώσεις:
Ποσότητα 70+
Τιμή 14.00
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  KIATO, Κορινθίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Πανελλαδικά

Αναφέρετε το προϊόν
Tο σύκο και γενικότερα η συκιά, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο καθ’όλη την πορεία της ανθρωπότητας. Γνωστό απο την αρχαιότητα, ο Αδάμ και η Εύα χρησιμοποίησαν φύλλα συκής όταν έφαγαν τον καρπό από το “Δέντρο της γνώσης” για να κρύψουν την γύμνια τους (Γεν. 3,7). Συναντάμε το σύκο και αλλού όπου λέγεται πως ο Βούδας κάτω απο μια συκιά πέτυχε την πνευματική του φώτιση.

Το σύκο που βλέπετε είναι βιολογικής καλλιέργειας ποικιλίας “Βασιλικά” από το Μαρκόπουλο Αττικής. Αποξηραμένα με τις πιστοποιημένες βιολογικές μας μεθόδους, τα βιολογικά ημίξερα σύκα που συσκευάζουμε και σας παραδίδουμε δεν έχουν κανένα άλλο συστατικό παρά μόνο βασιλικό σύκο βιολογικής καλλιέργειας.
Λόγω της απαλής τους φλούδας, των τραγανών σπόρων και της γευστικής σάρκας τους, τα σύκα έχουν πλούσια υφή και γεύση. Περιέχουν θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες Α, Β1 και Β2 και μέταλλα όπως ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγγάνιο, νάτριο, κάλιο κ.ά. Παράλληλα, έχουν βοηθητικό ρόλο στον έλεγχο του βάρους. Ο λόγος είναι ότι επιβραδύνουν την πέψη και καθυστερούν την αποβολή των τροφών από το στομάχι μας, διατηρώντας για περισσότερη ώρα το αίσθημα του κορεσμού. Αυτό αναπόφευκτα μας οδηγεί στο να μην πεινάμε σύντομα και να μην τσιμπολογάμε κάθε μισή ώρα ό,τι βρούμε στο ψυγείο.

Είναι πλούσια σε σάκχαρα, πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικές ουσίες ,για αυτό και ορειβάτες, πεζοπόροι και αλπινιστές τα χρησιμοποιούν για να τους δίνουν άμεσα ενέργεια στον ταλαιπωρημένο οργανισμό τους. Την ίδια στιγμή είναι γνωστό ότι εμποδίζουν την δυσκοιλιότητα. Λόγω της δράσης τους σαν ήπια καθαρτικά, τα σύκα μπορούν να δώσουν τη λύση σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας και θέλουν να δοκιμάσουν μια φυσική μέθοδο βοήθειας. Η καθημερινή κατανάλωση τριών σύκων, βοηθάει στην ανακούφιση του προβλήματος. Αν αναρωτιέστε αν θα επιλέξετε φρέσκα ή αποξηραμένα, οι ειδικοί τονίζουν ότι έχουν την ίδια επίδραση.

Δεν βρέθηκαν κριτικές