Αιθέριο έλαιο Λεβάντα Βιολογικό 1000ml, Συσκευασία 1 τεμαχίου

Αιθέριο έλαιο Λεβάντας βιολογικό 1000ml
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις
Βιολογικό προϊόν
62.50 χωρίς ΦΠΑ
( 77.50 με ΦΠΑ)

Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, Σερρών, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Πανευρωπαϊκά

Αναφέρετε το προϊόν
Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας αποκτάται από τα φρέσκα άνθη της πραγματικής λεβάντας (Lavandula angustifolia) με την διαδικασία της απόσταξης με ατμό.
Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας είναι ένα εύχρηστο άχρωμο προς κίτρινο υγρό. Έχει δροσερή και ζωντανή μυρωδιά. Τα κύρια συστατικά του είναι η λιναλοόλη και το οξικό λινάλιο.
Συνήθως χρησιμοποιείται σαν αλοιφή, έλαιο μπάνιου και μασάζ ή σε αρωματικά κεριά. Για πάρα πολύ καιρό τo αιθέριο έλαιο Λεβάντας θεωρούνταν, ειδικά στην Γαλλία και την Αγγλία, λαϊκό γιατροσόφι.
Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας χρησιμοποιείται στα καλλυντικά κυρίως σε λοσιόν, άλατα μπάνιου, αρωματικά σαπούνια καθώς και σε άλλα προϊόντα. Η βιομηχανία τροφίμων το χρησιμοποιεί όμως σαν αρωματικό παράγοντα. Τα νεαρά φύλλα και λουλούδια χρησιμοποιούνται στη Μεσογειακή κουζίνα για να δώσουν γεύση σε κρέας, ψάρι και επιδόρπια.

-Η λεβάντα ηρεμεί το νευρικό σύστημα, γιατί δρα ως χαλαρωτικό. Είναι ιδανικό για τις αϋπνίες και το στρες, βοηθά τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους.
-Το αιθέριο έλαιο λεβάντας ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος στο δέρμα, έχει αντισηπτική και αποτοξινωτική δράση και παράλληλα ευνοεί την ανάπλαση των κυττάρων.
-Επειδή το φυτό είναι φυσικό αντιφλεγμονώδες, βοηθάει στην μείωση της φαγούρας, της κοκκινίλας και του πρηξίματος στο δέρμα που προέρχεται από τσιμπήματα εντόμων και ειδικά των κουνουπιών. Απλώστε δύο σταγόνες του ελαίου πάνω στο ερεθισμένο σημείο και περιμένετε 10 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως από το δέρμα σας.
-Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι από τα ελάχιστα που μπορούν να εφαρμοστούν κατ’ ευθείαν πάνω στο δέρμα.
-Προσθέστε μερικές σταγόνες ελαίου λεβάντας στο νερό της μπανιέρας ή στο σφουγγάρι του ντους για έναν κατευναστικό καθαρισμό.
-Στάξτε μερικές σταγόνες λεβάντας στο μαξιλάρι σας για έναν ευχάριστο και ελαφρύ ύπνο.
-Για να ανακουφίσετε ένα ηλιακό έγκαυμα, προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε νερό, μέσα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, και ψεκάστε το ηλιοκαμένο δέρμα.
-Στάξτε μερικές σταγόνες στη θήκη μαλακτικού του πλυντηρίου ρούχων για να δώσετε στα ρούχα σας μία απίστευτη μυρωδιά.
-Εφαρμόστε σταγόνες αιθέριου ελαίου πάνω στα τσιμπήματα εντόμων και στα γδαρσίματα. Η λεβάντα είναι πολύ αντισηπτική και καταστρέφει τα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις.
-Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας μπορεί να εφαρμοστεί όπως ένα άρωμα στα μαλλιά, το λαιμό, τα αυτιά ή άλλα μέρη σωμάτων. Μυρίζει περίφημα!
-Προσθέστε μερικές σταγόνες ελαίου λεβάντας στο λουτρό σας ή στο σφουγγάρι για το ντους για έναν κατευναστικό καθαρισμό.

INCI Name: Lavandula Angustifolia Oil

Προσοχή: Οι πληροφορίες αυτές έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε έλαιο για θεραπευτικούς σκοπούς, ζητήστε τη γνώμη του κατάλληλου επαγγελματία υγείας ή διατροφολόγου. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Δεν βρέθηκαν κριτικές