ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Η λεβάντα μας καλλιεργείται στην περιοχή Βόιο Κοζάνης, σε υψόμετρο 650 μ. και στη συνέχεια αποστάζεται σε πιστοποιημένο αποστακτήριο της περιοχής των...
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
6.00 χωρίς ΦΠΑ
( 6.78 με ΦΠΑ)
10ml - 600.00 / L
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Κοζάνη, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Παγκόσμια

Αναφέρετε το προϊόν
Η λεβάντα μας καλλιεργείται στην περιοχή Βόιο Κοζάνης, σε υψόμετρο 650 μ. και στη συνέχεια αποστάζεται σε πιστοποιημένο αποστακτήριο της περιοχής των Γρεβενών. Είναι σε διαδικασία πιστοποίησης βιολογικού προϊόντος από τον ιστορικό ευρωπαϊκό οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS.
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, την αρωματοποιία και, καθώς είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο δέρμα, έχει ευρεία χρήση στο χώρο της θεραπείας μασάζ μιας και η χρήση του συνδέεται με την προώθηση της χαλάρωσης, τη μείωση του άγχους, των πονοκεφάλων και των ιλίγγων. Γενικότερα, συμβάλλει στη βελτίωση της διάθεσης, στην αναβάθμιση της ποιότητας του ύπνου, αλλά και στην καλλίτερη συγκέντρωση.
Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επούλωση τραυμάτων, όπως τσιμπήματα από έντομα ή και εγκαύματα, ενώ η συμβολή του στη θεραπεία αναπνευστικών προβλημάτων, όπως είναι το άσθμα, ο κοκίτης, η βρογχίτιδα κ.α. είναι αδιαμφησβήτητη. Διαθέτει, επίσης, ισχυρή αντισηπτική δράση, γεγονός που βοηθάει στην καταπολέμηση για παράδειγμα της ακμής ή και του εκζέματος. Οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες, από την άλλη πλευρά, δρουν εναντίον ιών και βακτηρίων, όπως ο σταφυλόκοκκος , ο στρεπτόκοκκος και ο πνευμονιόκοκκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αιθέριο έλαιο λεβάντας επιδρά σημαντικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήθος καταστάσεων που σχετίζονται με την ανισορροπία και διατάραξή του.

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Άλλα Προϊόντα

6.00 χωρίς ΦΠΑ ( 6.78 με ΦΠΑ)
10ml - 600.00 / L
Ελλάδα
9.00 χωρίς ΦΠΑ ( 10.17 με ΦΠΑ)
10ml - 900.00 / L
Ελλάδα