Αγιωργίτικο ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ Συσκευασία 6 Φιαλών 750 ml 2016.

Οινος Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας ΝΕΜΕΑ, παλαιωμενος σε δρύινο βαρέλι, ποικιλία Αγιωργίτικο σε φιάλη 750 ml. Μια στιβαρή Νεμέα με εξαιρετικής...
Είναι διαθέσιμο
Πωλείται σε Επιχειρήσεις και Ιδιώτες
54.00 χωρίς ΦΠΑ
( 66.96 με ΦΠΑ)
+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ ΥΠΕΡΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Παραγωγός / Προμηθευτής

Επικοινωνήστε με τον Προμηθευτή
  Νεμέα, Κορινθίας, Ελλάδα

Περιοχές αποστολής

Ελλάδα

Αναφέρετε το προϊόν
Οινος Ονομασίας Προέλευσης Ανωτέρας Ποιότητας ΝΕΜΕΑ, παλαιωμενος σε δρύινο βαρέλι, ποικιλία Αγιωργίτικο σε φιάλη 750 ml. Μια στιβαρή Νεμέα με εξαιρετικής βαθιάς έντασης μελανοκόκκινο χρώμα. Παλαίωσε για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια 500 λίτρων ώστε να επιτευχθεί εκλεπτυσμένη μικροοξυγόνωση. Πολύπλοκες γλυκές τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα με αρώματα μπαχαρικών και γλυκού βύσσινου να δένουν αρμονικά με τα αρώματα του βαρελιού. Απλά απολαύστε το με ένα κλασσικό “Rib eye” ή κόκκινα κρέατα στη σχάρα.Υπέροχο!

KTHMA ΣΠΑΝΟΡΗΓΑ
80 χρόνια αμπέλι και κρασί. Αυτή είναι η ιστορία της Οικογένειας Σπανορηγα. Από το 1935 ,έχουμε συνεχή παρουσία στην οινική ζωή και στον πολιτισμό της περιοχής της Νεμέας ,στο ΒΑ τμήμα της Πελοποννήσου, από όπου παράγονται τα εκλεκτά κρασιά μας.
Η προνομιακή γεωγραφική θέση των ιδιόκτητων αμπελιών, οι μικρές παραγωγές και οι μικρές στρεμματικές αποδόσεις ,οι ήπιες καλλιεργητικές μέθοδοι ,φιλικές προς το περιβάλλον, και η προσεκτική οινοποίηση σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνεπικουρούμενες από εξειδικευμένους επιστήμονες ,γεωπόνους και οινολόγους μας δίνουν κορυφαία ποιοτικά προϊόντα που στόχο έχουν την μέγιστη γευστική απόλαυση αλλά και την ανάδειξη όλου του ποικιλιακού, οινικού αλλά και πολιτισμικού πλούτου της περιοχής μας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Η πώληση προϊόντων που περιέχουν Αλκοόλ επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε ενήλικες. Με την παραγγελία σας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18.

Δεν βρέθηκαν κριτικές